Onderhoudsplan in Utrecht

Wilt u in de regio Utrecht lange tijd verzekerd zijn van optimaal onderhoud van uw woning? Kies dan voor ons onderhoudsplan: jarenlang kwalitatief hoogstaand schilderwerk.

Speciaal voor onze particuliere klanten hebben wij dit onderhoudsplan ontwikkeld. Dit plan betekent voor u dat wij uw onderhoudschilderwerk overnemen. Wij plannen en voeren uw schilderwerk voor u uit. Zo heeft u uw handen vrij.

Het plan in de praktijk

Hoe werkt ons onderhoudsplan? Wij geven uw woning eerst een schilderbeurt. Hierbij kijken we meteen naar eventuele onvolkomenheden. Zo weet u waar u aan toe bent. Hierna kunt u kiezen om u aan te melden voor ons plan.

Samen met u plannen we dan na twee jaar een eerste inspectie. Meestal ziet alles er nog perfect uit, maar zodra dit niet het geval is, komen wij in actie. Vervolgens controleren wij uw schilderwerk elk jaar. Zo komen gebreken snel aan het licht en zult u geen last krijgen van ernstige houtrot.

Nadat we uw schilderwerk in kaart hebben gebracht stellen wij een offerte op. Zo heeft u meteen inzicht in het onderhoud dat noodzakelijk is en wat daarbij komt kijken.

Meld u zich in Utrecht nu aan

Onze klanten die zich hebben aangemeld voor het meerjarig onderhoud zijn zeer enthousiast. Wilt u zich in de regio van Utrecht ook aanmelden? Of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen.