030 - 202 07 92

Schilder nodig in Utrecht?

Interieur schilderen

Bent u op zoek naar een partner om uw interieur te schilderen, dan staan wij in Utrecht voor u klaar. Laat u een woning bouwen en denkt u na over de kleur van alle kamers, wilt u de slaapkamer verven in een totaal andere kleur óf is uw gehele woning toe aan een grote metamorfose? Daarbij kan een schilder u goed helpen. Niet alleen kunnen wij uw interieur schilderen; ook voor kleuradvies hebben we verrassende mogelijkheden.

Interieur schilderen in een bepaalde kleur

Voordat wij een kamer verven, is het belangrijk dat er goed is nagedacht over de kleur. Die heeft namelijk veel invloed! Een rode muur trekt bijvoorbeeld alle aandacht naar zich toe en kan al snel overheersen. Wit zorgt voor een optisch grotere ruimte, terwijl groen en blauw een rustige sfeer creëren. Welk effect wilt u in iedere kamer realiseren? Het is dé belangrijkste vraag bij de keuze voor een specifieke invulling van het interieur.

Heeft u een kleurenkeuze gemaakt? Dan kunt u de verf gaan aanschaffen. Daar moet u ook goed over nadenken. Het bekijken van een kleine kleurstaal geeft niet genoeg duidelijkheid over de precieze kleur. Bovendien ziet de verf er in de winkel vaak heel anders uit dan in uw eigen woning. Daarom is het verstandig om thuis, op verschillende momenten van de dag, de kleur te bekijken. Zo krijgt u een goed beeld hoe de kleur er ’s ochtends of ’s avonds in uw woning uitziet.

Interieur schilderen Utrecht

We kunnen onder meer de volgende ruimten van uw interieur schilderen:

Daarnaast geven we u ook graag advies over geschikte kleuren voor iedere kamer.

Wilt u meer weten over alle mogelijkheden op het gebied van kleur of zoekt u direct een vakman die uw woonkamer volledig naar wens kan schilderen? Neem dan contact op met onze specialisten. We staan in de regio Utrecht voor u klaar!

 
 

Ons werkgebied

Wij zijn werkzaam in Utrecht, Hilversum, Amersfoort, Maarsbergen, Muiden, Aalsmeer en Amsterdam.

Waarom kiest u voor Van de Bilt?

  • Heldere afspraken
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Duurzaam eindresultaat

Maak een afspraak

Uw schilder is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 030 - 202 07 92.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Diensten

• Binnenschilderwerk
• Buitenschilderwerk
• Wandafwerking
• Spuitwerk
• Kleuradvies
• Behangwerk
• Onderhoud
• Winterschilderwerk

Werkgebied

Wij zijn werkzaam in Utrecht, Hilversum, Amersfoort, Maarsbergen, Muiden, Aalsmeer en Amsterdam.

Hoofdvestiging