030 - 202 07 92

Schilder nodig in Utrecht?

Muur verven

Zijn de muren niet meer zo mooi wit als dat ze ooit waren, of wilt u eens een andere uitstraling met een mooie kleur? Van de Biltschilders staat voor u klaar. Wij kunnen uw muren verven of deze van spuitwerk voorzien. Wanneer u nog niet precies weet wat u met de kamer wilt kunnen wij u ook voorzien van gedegen kleuradvies. U geeft aan welke uitstraling en sfeer u graag wilt en zo zoeken wij samen met u de juiste kleuren uit.

Bij ons heeft u zelfs de mogelijkheid om schilderwerk te combineren met behangwerk. Een mooie print kan uw interieur doen opleven of ervoor zorgen dat uw huis nog meer een bepaalde sfeer of stijl uitademt.

Wij kunnen iedere ruimte in uw woning schilderen. Verven slaapkamer of zolder? Met plezier! Alleen de keuken of juist uw complete woning van een nieuwe laag verf voorzien? Ook geen probleem! Van de Biltschilders doet dit graag voor u.

Wanneer u de muren laat verven door een vakman weet u zeker dat u de komende jaren kunt genieten van een fris interieur. Dankzij jarenlange ervaring kennen wij de beste technieken om de verf aan te brengen. Daarnaast werken we enkel met hoogwaardige materialen.

Muur verven Utrecht DIY

Een muur schilderen is een klus die veel mensen zelf nog wel uit willen en kunnen voeren. Met een roller en een kwast kun je een heel eind komen. Wilt u een muur sausen? Let dan op een paar dingen:

 • Bedek uw meubels en de vloer voordat u begint met de muren verven en plak de randen of met afplaktape, zodat er geen verfspatten op kunnen komen.
 • Zorg ervoor dat de stroom is uitgeschakeld en verwijder afdekplaatjes van stopcontacten en schakelaars.
 • Maak de muur stof- en vetvrij. U kunt de muur ontvetten met een ontvetter die is opgelost in water.
 • Begin bij de hoeken en randen; breng met een acrylkwast het verf op de muur aan. Op die manier kunt u nauwkeuriger werken.
 • Werk vervolgens in vierkanten naar binnen. Met een vachtroller verf je van links naar rechts en van boven naar beneden.
 • Heeft u een zeer groot oppervlak dat geverfd moet worden? Veel muren verven kunt u beter overlaten aan een schilder. Wij zijn gewend aan het schilderen van grote oppervlakten. Eventueel kunt u er ook voor kiezen om het oppervlak te laten spuiten.

  Muur verven en plafond witten?

  Vooral bij het verven van een plafond kan spuitwerk erg handig zijn. Met spuitwerk kan er in korte tijd een mooie egale laag verf op het plafond aangebracht worden. Een plafond sauzen is erg arbeidsintensief en omdat het plafond een fysiek lastig gedeelte is om te schilderen, is spuitwerk voor het plafond ideaal. Wilt u een plafond witten? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

  Bekijk meer mogelijkheden van uw binnenschilder in Utrecht

  Muur verven ook aan de buitenzijde

  Naast de kozijnen en deuren kunt u er ook voor kiezen om de buitenmuren van uw woning te verven. Buitenmuren schilderen vereist wel een speciale aanpak. Vooral de voorbereidingen zijn belangrijk. De muur moet goed schoon zijn en behandelt worden met een voorstrijkmiddel voor buiten. Verf op een buitenmuur is onderhevig aan verschillende weersomstandigheden. Het moet kou en warmte, droogte en regen doorstaan. Twijfelt u over uw vaardigheden en kennis? Door een van onze schilders in te schakelen, weet u zeker dat u een duurzame onderhoudsarme laag verf op uw buitenmuren krijgt. In Utrecht en omgeving helpen wij u graag.

   
   

  Ons werkgebied

  Wij zijn werkzaam in Utrecht, Hilversum, Amersfoort, Maarsbergen, Muiden, Aalsmeer en Amsterdam.

  Waarom kiest u voor Van de Bilt?

  • Heldere afspraken
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Duurzaam eindresultaat

  Maak een afspraak

  Uw schilder is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 030 - 202 07 92.

  Offerte aanvragen

  Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

  shortcodeCommand = [bono_form]
  Binnenwerk
  Buitenwerk
  Ja
  Nee

  Diensten

  • Binnenschilderwerk
  • Buitenschilderwerk
  • Wandafwerking
  • Spuitwerk
  • Kleuradvies
  • Behangwerk
  • Onderhoud
  • Winterschilderwerk

  Werkgebied

  Wij zijn werkzaam in Utrecht, Hilversum, Amersfoort, Maarsbergen, Muiden, Aalsmeer en Amsterdam.

  Hoofdvestiging