030 - 202 07 92

Schilder nodig in Utrecht?

Dakkapel schilderen

Een dakkapel schilderen is specialistisch werk op hoogte. Hoewel u veel schilderwerken in of rondom het huis zelf zou kunnen uitvoeren, raden we dit bij een dakkapel af. Middels professionele schildwerken realiseren we een fraaie en duurzaam resultaat; onder meer bij dakkapel verven. Wanneer u hier geen ervaring mee heeft, dan kan dit al snel gevaarlijke situaties opleveren. Het dak is namelijk niet altijd even stabiel en de hoogte kan al gauw zorgen voor ongelukken. In Utrecht en omstreken schakelt u daarom de vakmannen van ons schildersbedrijf in. Wij beschikken over jarenlange kennis en kunde op het gebied van dakkapellen schilderen. Hierbij staan veiligheid en kwaliteit altijd centraal.

Lees hier meer over de werkzaamheden van een buitenschilder in Utrecht

Dakkapel schilderen in de juiste periode

Een dakkapel krijgt, net als de rest van uw dakbedekking, dagelijks te maken met allerlei weersomstandigheden. Deze zorgen ervoor dat er kleine beschadigingen ontstaan aan de toplaag van uw dakkapel; dit resulteert in een verminderde uitstraling. Door de dakkapel regelmatig schoon te maken en te voorzien van een onderhoudsbeurt kunt u dit proces vertragen. Toch is het verstandig om de 5 tot 10 jaar de dakkapel opnieuw een schilderbeurt te geven. Onze ervaren medewerkers verzorgen dit als buitenschilder in Utrecht graag voor u. Voordat we gaan verven herstellen we zwakke plekken en mankementen. Nadat wij klaar zijn met schilderen ligt uw dakkapel er weer als vanouds bij.

Dakkapel schilderen voor het optimale resultaat

Wilt u ook de dakkapel schilderen in Utrecht en gebruik maken van professionele service? Schakel ons dan in. Wij garanderen een duurzaam resultaat en een vlekkeloze uitstraling. Neem contact op met Van de Biltschilders voor een afspraak of informatie.

 
 

Ons werkgebied

Wij zijn werkzaam in Utrecht, Hilversum, Amersfoort, Maarsbergen, Muiden, Aalsmeer en Amsterdam.

Waarom kiest u voor Van de Bilt?

  • Heldere afspraken
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Duurzaam eindresultaat

Maak een afspraak

Uw schilder is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 030 - 202 07 92.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Diensten

• Binnenschilderwerk
• Buitenschilderwerk
• Wandafwerking
• Spuitwerk
• Kleuradvies
• Behangwerk
• Onderhoud
• Winterschilderwerk

Werkgebied

Wij zijn werkzaam in Utrecht, Hilversum, Amersfoort, Maarsbergen, Muiden, Aalsmeer en Amsterdam.

Hoofdvestiging