030 - 799 27 47

Schilder nodig in Utrecht?

Uw buitenschilder in Utrecht

Wij zijn er in Utrecht ook voor al uw buitenschilderwerk. Wilt u uw kozijnen in de verf zetten? Heeft uw deur een nieuw likje verf nodig? Of wilt u de complete buitenkant van uw woning laten bijverven? Voor al deze schilderwerken bent u bij Van de Bilt totaal afbouw aan het juiste adres. Wij zijn uw specialist in kwalitatief, duurzaam schilderwerk, waar u jaren plezier van zult hebben. Wij doen ook verf/latex, gevels, en behangwerk. Met ons brede takenpakket kunnen wij in vrijwel iedere wens voorzien. Neem snel contact op.

Weer- en windbestendig

Schilderwerk van onze buitenschilder kan wel tegen een stootje. In het Nederlandse klimaat heeft het schilderwerk van uw woning heel wat te verduren. Weer en wind tasten de verf aan. Wij zorgen in Utrecht ervoor dat uw schilderwerk wel wat regen, vorst, hitte en kou kan hebben. Vooral bij hout is een goede afwerking essentieel. Bij ons schildersbedrijf bent u verzekerd van een gedegen aanpak en afwerking met de beste verfproducten. Onze buitenschilders onderscheiden zich door uitstekende kennis en maatwerk.

Kies voor één van onze functionele werkzaamheden als buitenschilder in Utrecht:

Buitenschilder in Utrecht: Onderhoud belangrijk

Natuurlijk is het wel belangrijk om uw buitenschilderwerk regelmatig te laten onderhouden, want verf is onderhevig aan verval. Wij raden u aan om onze buitenschilder dan ook periodiek in te schakelen om uw verfwerk te laten bijwerken. Zo worden lekkages voorkomen waarmee u kans heeft op houtrot of andere ongewenste mankementen aan uw woning. Juist daarom bieden we mensen de mogelijkheid gebruik te maken van ons onderhoudsplan. Hierbinnen komen we bij u langs op gewenste momenten. Bel direct voor een persoonlijk advies en meer informatie.

Contact met uw buitenschilder in Utrecht

Meer weten? Neem dan contact op met Van de Bilt Totaal Afbouw in de regio Utrecht.

Ons werkgebied

Wij zijn werkzaam in Utrecht, Hilversum, Amersfoort, Maarsbergen, Muiden, Aalsmeer en Amsterdam.

Waarom kiest u voor Van de Bilt?

  • Heldere afspraken
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Duurzaam eindresultaat

Maak een afspraak

Uw schilder is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 030 - 799 27 47.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Diensten

• Binnenschilderwerk
• Buitenschilderwerk
• Wandafwerking
• Spuitwerk
• Kleuradvies
• Behangwerk
• Onderhoud
• Winterschilderwerk

Werkgebied

Wij zijn werkzaam in Utrecht, Hilversum, Amersfoort, Maarsbergen, Muiden, Aalsmeer en Amsterdam.

Hoofdvestiging