030 - 202 07 92

Schilder nodig in Utrecht?

Trap verven

De trap wordt dagelijks gebruikt. Na verloop van tijd zult u gebruikssporen zien, zoals slijtage of kleurverlies van de trap. Is de verflaag verouderd en versleten? Dan is de trap verven een goede optie. Onze professionals kunnen dit voor u verzorgen. Hiermee herstellen we uw trap weer naar de authentieke staat.

Trap verven in de breedste zin van het woord

Wilt u verzekerd zijn van een mooi eindresultaat bij het verven van uw trap en trapgat? Dan raden we u aan om er een vakman bij te halen. Gaat u zelf uw houten trap schilderen? Vergeet dan niet om van tevoren de treden te ontvetten en op te schuren. Ook moeten eventuele beschadigingen worden hersteld en dat is niet altijd mogelijk wanneer u zelf aan de slag gaat. Tijdens het verven kunt u het best steeds een trede overslaan. Zo kunt u de trap blijven gebruiken. Let erop dat u zo min mogelijk heen en weer loopt; zo voorkomt u dat u met veel stof te maken krijgt.

Het schilderen van het trapgat is vaak wat lastiger, aangezien deze niet altijd even goed bereikbaar is. Soms moet er een stellage worden gebouwd om alle gedeelten goed te kunnen benaderen. Gelukkig hebben onze medewerkers hier ruime ervaring in. Wij verzekeren u een optimaal resultaat, volledig naar uw wens. Heeft u zelf een voorkeur voor de nieuwe uitstraling van de trap? Wij laten u graag alle mogelijkheden zien op het gebied van trap verven. Ook overige binnenschilder werkzaamheden voeren wij graag voor u uit!

Trap verven Utrecht

Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden óf wilt u ons meteen inschakelen zodat wij uw trap schilderen in Utrecht? Neem dan contact op met Van de Biltschilders. Bel ons op het telefoonnummer 030 - 202 07 92 of vul het contactformulier in. Wij verven uw trap met veel plezier!

 
 

Ons werkgebied

Wij zijn werkzaam in Utrecht, Hilversum, Amersfoort, Maarsbergen, Muiden, Aalsmeer en Amsterdam.

Waarom kiest u voor Van de Bilt?

  • Heldere afspraken
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Duurzaam eindresultaat

Maak een afspraak

Uw schilder is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 030 - 202 07 92.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Diensten

• Binnenschilderwerk
• Buitenschilderwerk
• Wandafwerking
• Spuitwerk
• Kleuradvies
• Behangwerk
• Onderhoud
• Winterschilderwerk

Werkgebied

Wij zijn werkzaam in Utrecht, Hilversum, Amersfoort, Maarsbergen, Muiden, Aalsmeer en Amsterdam.

Hoofdvestiging