030 - 202 07 92

Schilder nodig in Utrecht?

Allround schildersbedrijf Utrecht

Van de Biltschilders is uw allround schildersbedrijf in de regio Utrecht. Heeft u een klus voor de buitenschilder of binnenschilder en wilt u deze graag uitbesteden? Dan zorgen wij voor een optimale resultaat. Inmiddels zijn wij al bijna 10 jaar met passie bezig aan het opleveren van de meest uiteenlopende en uitdagende projecten voor particulieren, bedrijven en VvE. Ons werkgebied strekt zich uit tot een straal van circa 40 kilometer om de Meern; Utrecht maakt daar een belangrijk onderdeel van uit, maar ook Woerden, Nieuwegein, Maarssen, Hilversum en Alphen aan den Rijn behoren tot de plaatsen waar we vaker komen. Wij komen gemaakte afspraken altijd na!

Een aantal voorbeelden van ons werk:

Allround schildersbedrijf voor al uw werkzaamheden

Kiest u voor onze schilder, dan is het wellicht interessant om op te merken dat we gebruik maken van geurarme verfsoorten; hierdoor ervaart u minimale overlast van onze pas uitgevoerde werkzaamheden. Onze expertise ligt eveneens in spuitwerk (latex én verf) op diverse plekken in huis. Dit zorgt voor een verzorgde uitstraling en duurzaam resultaat.

Allround schildersbedrijf; doorlopend buiten met de buitenschilder

Veel schilderswerkzaamheden vinden plaats langs de buitenzijde van uw woning; de dakkapel, gevel/muren of kozijnen. Deze plekken zijn gevoelig voor erosie als gevolg van de diverse weersinvloeden waar we in Nederland mee te maken krijgen. De buitenschilder van Van de Biltschilders is het hele jaar door voor u actief. Ook tijdens de winterperiode kunt u bij ons terecht, want de winterschilder maakt gebruik van geavanceerde technieken voor een geoptimaliseerde afwerking. Misschien is ons onderhoudsplan een interessante optie binnen uw situatie? Hierbij nemen wij veel werk voor u uit handen.

Ervaren en allround schildersbedrijf in Utrecht

Wij geloven dat de beste reclame mond-op-mond reclame is. Door secuur te werken en kwaliteit te leveren groeit ons klantenbestand. Heeft u zelf een schildersklus die u wilt uitbesteden? Als ervaren schildersbedrijf garanderen we 100% klanttevredenheid! Kijk snel bij alle werkzaamheden van ons schildersbedrijf in Utrecht en de regio. Wij helpen u graag verder!

 
 

Ons werkgebied

Wij zijn werkzaam in Utrecht, Hilversum, Amersfoort, Maarsbergen, Muiden, Aalsmeer en Amsterdam.

Waarom kiest u voor Van de Bilt?

  • Heldere afspraken
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Duurzaam eindresultaat

Maak een afspraak

Uw schilder is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 030 - 202 07 92.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Diensten

• Binnenschilderwerk
• Buitenschilderwerk
• Wandafwerking
• Spuitwerk
• Kleuradvies
• Behangwerk
• Onderhoud
• Winterschilderwerk

Werkgebied

Wij zijn werkzaam in Utrecht, Hilversum, Amersfoort, Maarsbergen, Muiden, Aalsmeer en Amsterdam.

Hoofdvestiging