Uw winterschilder in Utrecht

Als schilder willen wij u het hele jaar door van dienst zijn. Daarom kunt u ook in de wintermaanden (november t/m maart) op onze schilders rekenen.

Waar vroeger bijna alle schilderwerkzaamheden in de lente en de zomermaanden uitgevoerd werden, zijn er tegenwoordig speciale verfsoorten op de markt die zeer geschikt zijn om te gebruiken bij de lage temperaturen in de wintermaanden. Onze schilders werken met dit type verf en kunnen daarom in de winter zowel uw binnen als buiten schilderwerk verzorgen.

Profiteer van de voordelen

Denkt u dat er aan die speciale verfsoort hoge kosten verbonden zijn? Dan heeft u het mis. Het inschakelen van een winterschilder is namelijk een stuk voordeliger dan wanneer u in de lente of de zomer een schilder inschakelt. De korting kan in sommige gevallen wel oplopen tot 30% op de normale kosten. Maar de korting is niet het enige voordeel dat bij het inschakelen van een winterschilder hoort. De wachtlijst is in de wintermaanden een stuk korter, waardoor u in de meeste gevallen direct geholpen kunt worden én u zult tijdens de zonnige dagen geen overlast ondervinden van steigers en schilders in de tuin.

Bent u enthousiast geworden en wilt u onze schilders in de winter in de regio Utrecht inschakelen? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan om inzicht te krijgen in de kosten.