030 - 202 07 92

Schilder nodig in Utrecht?

Onderhoudsplan

Wilt u in de regio Utrecht lange tijd verzekerd zijn van optimaal onderhoud van uw woning? Kies dan voor ons onderhoudsplan: jarenlang kwalitatief hoogstaand schilderwerk door ons schildersbedrijf in Utrecht. Dit bewezen principe is van toepassing op diverse vakgebieden. Wij zorgen er middels periodiek onderhoud voor dat uw interieur én exterieur goed onderhouden wordt.

Speciaal voor onze particuliere klanten hebben wij dit onderhoudsplan ontwikkeld. Binnen deze opzet nemen wij al uw schildersonderhoud over. Wij plannen en voeren uw schilderwerk voor u uit, waardoor u zich op andere dingen kan richten. Ook wanneer u zelf niet meer in staat bent de diverse schilderswerkzaamheden bij te houden, dan is het prettig om middels een contract op voor u geschikte momenten een beroep op ons te kunnen doen. Het onderhoudsplan is met name gericht voor buitenschilder werkzaamheden (huisschilder, dakkapel schilderen en buitenmuur verven), maar ook binnen is onderhoud mogelijk, wanneer u dit zou willen laten opnemen binnen het onderhoudsplan bij Van de Biltschilders.

Onderhoudsplan schilderwerk

Hoe werkt ons schildersonderhoudsplan? Wij geven uw woning eerst een schilderbeurt. Hierbij kijken we meteen naar eventuele onvolkomenheden en beschadigingen; waar nodig herstellen we deze. Zo weet u waar u aan toe bent. Hierna kunt u kiezen om u aan te melden voor ons plan. Alles wordt vervolgens vastgelegd in een duidelijk onderhoudscontract. Zo weet u binnen welke situaties u een beroep kunt doen op het onderhoudsplan en op welke momenten wij bij u langskomen.

Samen met u plannen we dan na twee jaar een eerste inspectie. Meestal ziet alles er nog perfect uit, maar zodra dit niet het geval is, komen wij in actie. Vervolgens controleren wij uw schilderwerk elk jaar. Zo komen gebreken snel aan het licht en zult u geen last krijgen van ernstige houtrot. Wij kunnen u vervolgens helpen met restauratie van schilderwerk.

Nadat we uw schilderwerk in kaart hebben gebracht stellen wij een offerte op. Zo heeft u direct inzicht in het onderhoud dat noodzakelijk is en wat daarbij komt kijken, zoals ook het financiële plaatje. Hierin is Van de Biltschilders altijd transparant.

Onderhoudsplan: Schilderwerk vernieuwen in Utrecht

Onze klanten die zich hebben aangemeld voor het meerjarig onderhoud zijn zeer enthousiast. Woont u in de regio Utrecht en wilt u uw schilderwerk vernieuwen? Of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen.

 
 

Ons werkgebied

Wij zijn werkzaam in Utrecht, Hilversum, Amersfoort, Maarsbergen, Muiden, Aalsmeer en Amsterdam.

Waarom kiest u voor Van de Bilt?

  • Heldere afspraken
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Duurzaam eindresultaat

Maak een afspraak

Uw schilder is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 030 - 202 07 92.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Diensten

• Binnenschilderwerk
• Buitenschilderwerk
• Wandafwerking
• Spuitwerk
• Kleuradvies
• Behangwerk
• Onderhoud
• Winterschilderwerk

Werkgebied

Wij zijn werkzaam in Utrecht, Hilversum, Amersfoort, Maarsbergen, Muiden, Aalsmeer en Amsterdam.

Hoofdvestiging