030 - 202 07 92

Schilder nodig in Utrecht?

Schildersbedrijf Utrecht

Bent u op zoek naar een ervaren en persoonlijk schildersbedrijf in Utrecht? Dan kan u terecht bij Van de Biltschilders. Het is soms lastig om een professioneel schildersbedrijf te vinden, waar u een belangrijke klus aan toevertrouwt. Uw wilt uiteraard wel kwaliteitswerk voor uw geld. Bij Van de Biltschilders vertrouwen we op onze kwaliteit en vakmanschap. Geen ongelimiteerde uitgaven aan advertenties, maar middels mond-op-mond reclame het uitbouwen van ons klantenbestand. Wij geloven erin dat mensen goed werk waarderen en hun vrienden, buren en kennissen op hun beurt over ons vertellen. Wij onderscheiden ons in Utrecht door onze professionele werkwijze, heldere afspraken en hoogwaardige resultaten. Neem contact met ons op door te bellen naar 030 - 202 07 92 of vul het contactformulier in.

Erkende en betrouwbare schilder in Utrecht

Onze buitenschilder specialiseert zich in het schilderen van buitenmuren, kozijnen en dakkapellen. Ook wat betreft de binnenzijde van uw woning doen we van alles; onze binnenschilder verft keukens, muren, trappen en badkamers. Ook behangen we muren voor een moderne en strakke afwering. In Utrecht is Van de Biltschilders een betrouwbare partner, waar u op kunt bouwen. Wij garanderen u een duurzaam resultaat, volledig naar uw aangegeven wensen. Zoals u wellicht wel weet, kan kleur binnen én buiten huis het verschil maken. Wij geven u daarom ook graag kleuradvies over de diverse mogelijkheden binnen uw woning.

Winterschilder in Utrecht

Schilderen is niet uitsluitend voor de zomermaanden, maar tegenwoordig ook steeds vaker mogelijk in de winterperiode. Er zijn diverse verfsoorten die tijdens de koude maanden extra goed hechten, waardoor we het hele jaar door uw buitenschilder in Utrecht zijn. Wist u dat een winterschilder ook helemaal niet duur hoeft te zijn? Sterker nog, tussen de maanden november en maart profiteert u doorlopend van een mooie korting. Zo kunt u complexe verfklussen gerust aan ons overlaten.

contact met Van de Biltschilders

Bent u benieuwd naar onze diensten en de mogelijkheden? Door onze veelzijdige service kunnen wij u altijd verder helpen! Aarzel niet om contact op te nemen. Onze schilders staan u met plezier te woord. Wilt u direct contact? Bel dan 030 - 202 07 92 voor meer informatie of vul het contactformulier in.

 
 

Ons werkgebied

Wij zijn werkzaam in Utrecht, Hilversum, Amersfoort, Maarsbergen, Muiden, Aalsmeer en Amsterdam.

Waarom kiest u voor Van de Bilt?

  • Heldere afspraken
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Duurzaam eindresultaat

Maak een afspraak

Uw schilder is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 030 - 202 07 92.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Diensten

• Binnenschilderwerk
• Buitenschilderwerk
• Wandafwerking
• Spuitwerk
• Kleuradvies
• Behangwerk
• Onderhoud
• Winterschilderwerk

Werkgebied

Wij zijn werkzaam in Utrecht, Hilversum, Amersfoort, Maarsbergen, Muiden, Aalsmeer en Amsterdam.

Hoofdvestiging